Referenties

Léontine van Geffen-Lamers

Toen het voor mij na 5 jaar tijd was voor een nieuwe website die volledig past bij mijn wensen en de eisen van deze tijd heb ik Tom gevraagd mij daarbij te helpen. Sommige dingen wist ik heel duidelijk wat ik wilde, andere dingen waren nog niet helder. Samen met Tom en mijn vormgeefster zijn we op zoek gegaan naar de juiste template.

Tom dacht goed mee met mijn wensen en waar ik het niet wist, had hij goede input over de mogelijkheden. Uiteindelijk heeft hij de site zo gemaakt zoals ik het wil. Het is een overzichtelijke site geworden waar mijn foto’s goed op uit komen. Van klanten krijg ik regelmatig het compliment dat het een heldere en overzichtelijke site is.

Tom staat snel klaar als ik vragen of veranderingen wil. Hij onderhoud de site voor mij, zodat ik mij alleen maar hoef bezig te houden met de content. Wel zo prettig!

Léontine van Geffen-Lamers / Monumenten Fotograaf

Monumenten Fotograaf

Monumenten Fotograaf

Te Hennepe Optiek

Te Hennepe Optiek

Ananda Yoga Centrum

Ananda Yoga Centrum

Jomme te Hennepe

Na een afspraak te hebben gemaakt over wat het beste is om te doen om de website aan te passen kwam Tom met een verfrissend voorstel. Duidelijkheid en de juiste informatie, makkelijk te vinden en overzichtelijk, dat moest het sowieso zijn. Ik als leek had totaal geen idee wat de mogelijkheden zouden zijn, echter kon Tom dit in duidelijke Jip en Janneke taal uitleggen.

Na alle informatie te hebben aangeleverd is dit alles in een professioneel jasje gegoten en op een goede en overzichtelijke manier vormgegeven. Ieder zijn vak. Tom, dank je.. we zijn er super blij mee.

Jomme te Hennepe / Te Hennepe Optiek
Yoganand Gerritsen

Wij zijn Tom van Garoeda zeer dankbaar voor de wijze waarop hij onze oude website omgezet heeft naar een moderne en eigentijdse site, die gebruiksvriendelijk is en prima te vinden is via de zoekmachines.

Een positieve eigenschap van Tom, die wij zeer waarderen is dat hij zich goed kan verplaatsen in het bedrijf waarvoor hij de website bouwt. Door mee te denken en mee te luisteren komt hij met originele ideeën en oplossingen voor een reële prijs. Wij kunnen Garoeda van harte aanbevelen.

Yoganand Gerritsen / Ananda Yoga Centrum
Céline Magnenat

Laten we eerlijk zijn, tegenwoordig zijn er veel mensen die hun dienst als webdesigner aanbieden. Wat voor mij het verschil maakte met Garoeda was de toegankelijkheid. Garoeda bouwt niet alleen uw website op, maar denkt ook met u mee. Daarnaast is Garoeda altijd bereid om uw vragen via de mail of de telefoon te beantwoorden. Voor mij was het bouwen van mijn website wel een spannend moment, maar ik heb me tijdens het hele traject gesteund gevoeld door Garoeda.

Ik heb een bepaald template gekozen en wist niet precies wat wel en niet mogelijk was binnen deze template. Daarnaast had ik een bepaald idee over hoe ik mijn website zou willen hebben. De template die ik had gekozen bleek toch meer beperkend te zijn dan ik in eerste instantie dacht. Garoeda heeft er alles aan gedaan om binnen de beperktheid van de gekozen template mijn website zo dicht mogelijk bij mijn wensen te brengen.

Garoeda heeft me verschillende leuke alternatieven aangeboden die ik net zo leuk vond als mijn eerste ideeën. Dankzij de professionaliteit van Garoeda heb ik nu mijn ‘droom website’. Bedankt voor de kwaliteit en toegankelijkheid!

Céline Magnenat / Taal Tot Succes

Foto 15-03-16 10 02 38

Ferdi den Bakker

Een website bouwen of omzetten naar een nieuwe omgeving of look & feel is voor Garoeda een eenvoudige klus. Garoeda / Tom adviseert graag welke opties er zijn. Ook durft hij prikkelende vragen te stellen die je aan het denken zetten. Uiteindelijk heeft iedereen met een website immers een doel, maar dat doel zal niet voor iedereen hetzelfde zijn.

Garoeda heeft Text2Business geholpen bij eerst het bouwen van een website en enkele jaren later naar het omzetten van deze site naar een modernere omgeving. Het is fijn en snel schakelen met Garoeda. Ook het aspect SEO is bij Garoeda in goede handen, tips en trucs helpen je snel bij het vindbaar maken van je website.

Ferdi den Bakker / Text2Business
Joop Roelofs

Ik heb samen met Tom mijn website gemaakt. Ik heb Tom leren kennen als een echte professional, met zeer veel kennis en passie voor zijn vak. Tom is zeer gedreven in zijn vakgebied en komt altijd met een gerichte oplossing.

Als ik iets veranderd wil hebben in mijn website of bepaalde ideeën heb over m’n website/dingen wil veranderen, is Tom altijd bereid mij hiermee te helpen. Perfecte nazorg dus! Ga zo door Tom en bedankt voor alles wat je tot nu toe voor me gedaan hebt!

Joop Roelofs / Buddhalla Jewellery